25,00€ – 35,00€
Συνδυάζονται αναλογικά με το μέγεθος του πιάτου περισσότερα από 13 είδη αλλαντικών και 15 είδη τυριών.
Τα είδη των αλλαντικών που αποτελούν (σε αναλογία πάντα) τα πιάτα (όταν τα βρίσκουμε στην ποιότητα που θέλουμε) είναι :Mortadella bologna με φυστίκι Αιγίνης, Καπνιστό Χοιρινό, Καπνιστό Κοτόπουλο ή Γαλοπούλα, Spianata Romana Picante, Vetrichina σαλάμι, Salchicha σαλάμι, Παστουρμά, Speck ham Ιταλικό, Σαλάμι αέρος Θάσου, Σαλάμι μπύρας, Prosciutto parmas.
Και τα είδη των τυριών είναι: Provolone πικάντικο, Provolone καπνιστο, Μετσοβόνε, Καπνιστό Βερμίου, Κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, Κεφαλογραβιέρα από τα Ανόια Κρήτης, Blue Cheease Δανίας, Gorgonzola, Νιβατό από Λάρισα (Τυρί Βερδικούσας). Προσθέτουμε κάποια ή αφαιρούμε ανάλογα την εποχή, ώστε να έχουμε πάντα άριστη ποιότητα στο πιάτο και να αναδικνύονται έτσι σε συνδυασμό οι ποικιλίες των κρασιών που τα συνοδεύουμε.