Ποικιλιακή σύνθεση: 50% Chardonnay, 50% Μαλαγουζιά
Προέλευση σταφυλιών: Κοιλάδα των Μουσών στις πλαγιές του Ελικώνα
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Από τη δυναμική ποικιλία Chardonnay και τη φρουτώδη Μαλαγουζιά, δημιουργήθηκε ένας ξηρός λευκός οίνος, με χρυσοκίτρινες αποχρώσεις και γλυκά φρουτώδη αρώματα όπως μπανάνα, βερίκοκο και μακριά απολαυστική επίγευση.
Αρμονία γεύσεων: Συνοδεύει άριστα πιάτα με άσπρο κρέας, ψάρια καπνιστά, λευκές σάλτσες, μαλακά τυριά & φρέσκα φρούτα.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10° C
Αμπελώνας: Σύστημα διαμόρφωσης αμπελιού διπλό Royat, κλάδεμα στα 2 μάτια, χλωρός τρύγος, μεγάλη φυλλική επιφάνεια.
Οινοποίηση: Προζυμωτική κρυοεκχύλιση για 12 ώρες, απολάσπωση και ελεγχόμενη ζύμωση στους 18°C, battonage στην δεξαμενή με τις οινολάσπες για 3 μήνες.





